Bazaren

Bazaren är Sveriges största rekryterings- och utbildningsmässa för jobb, utbildning och starta eget. "Bazaren" is Sweden's biggest event for job opportunities, education and business start ups!

Bazaren är ett väl inarbetat koncept som årligen lockar ca 10 000 besökare. Intresset och behovet av en mötesplats där arbetsgivare, utbildningsanordnare och andra organisationer kan möta arbetstagare och potentiella studeranden är stort. Med den pågående pandemin har det behovet ökat ytterligare samtidigt som det just nu inte är möjligt att anordna en fysisk mässa. För att tillgodose det ökade behovet arrangerades Bazaren för första gången digitalt den 3-4 december 2020.

Bazaren är en mässa för dig som söker jobb eller utbildning. Under två dagar får du möjlighet att lära känna arbetsgivare och utbildningsanordnare. I utställarnas montrar kan du få veta mer om organisationerna, hitta lediga jobb och ställa frågor direkt till företagen. På stora scenen kommer du också kunna se ett flertal webbinarier som kan hjälpa dig att ta dig in på arbetsmarknaden.

In English

Bazaren is a fair for everyone who is looking for a job or education. For two days, you can get to know companies and educational providers (schools). In the different booths you can ask questions, find job openings and learn more about the different companies directly with them. 

 

Här hittar du frågor och svar till Bazaren 2021.
Here you will find Questions & Answers at Bazaren 2021.

Bazaren Järvaveckan | Exhibitors (virtualrecruitmentdays.com)

Här hittar du alla utställare som deltar i Bazaren 2021.
Here you find every exhibitor at Bazaren 2021.

Bazaren Järvaveckan | Exhibitors (virtualrecruitmentdays.com)

10.00 Att plugga vid Stockholms universitet – träffa två studenter
Möt Elin och Johanna som berättar hur det är att plugga vid Stockholms universitet. Hur stor skillnad är det plugga på gymnasiet jämfört med universitetet ? Hur ser en vanlig dag ut? Hur mycket kostar det att plugga och är det svårt att komma in?
Arrangör: Stockholms universitet

11.00 Arbeta med människor 
Vill du göra ett tryggt och spännande yrkesval för framtiden? Då ska du välja att arbeta med människor. Under detta webbinarium får du veta mer om världens viktigaste yrken och vart framtidsjobben finns! Vi berättar om oss och våra yrkesutbildningar inom Vård och omsorg, Barn och fritid samt Friskvård och hälsa. Vi avslutar med några bra studietips och vårt recept för att lyckas med sin utbildning. Varmt välkommen!
Arrangör: KompetensförsörjningsInstitutet

13.00 Randstad Risesmart STOM Academy
Oavsett vilken utmaning du har hjälper vi dig till utveckling. Vi erbjuder flera olika program beroende på just ditt behov, och är du berättigad ett av dem kan du ta del av kunskap från professionella coacher, experter inom company projects, customerd training, matchning, CV-skrivning, värdefulla tips och verktyg för ditt jobbsökande. Vi kommer att berätta om hur vi arbetar med matchning från dag 1 genom våra inriktningar inom RANDSTAD Risesmart STOM Academy.
Arrangör: Stockholm stad och Randstad 

14.00 Flera vägar till lärarexamen
Webbinariet går igenom om olika vägar till svensk lärarexamen. Här får ni reda på mer om fristående kurser inom Fler vägar in till läraryrket.ULV, utländska lärares vidareutbildning; VAL ochvidareutbildning av lärare. Webbinariet är bra för dig som jobbar i skolan men saknar lärarexamen, för dig som har utländsk lärarexamen eller för dig som bara funderar på att bli lärare.
Arrangör: Stockholm stad och Stockholms universitet

15.00 Sommarjobb/Säsongsjobb i Norden 
Nordjobb förmedlar säsongsjobb, bostad samt kultur- och fritidsprogram till ungdomar mellan 18 och 30 år. Nordjobb är både en värdefull arbetserfarenhet och ett sätt att utforska ett av dina grannländer. Under din nordjobbssommar får du uppleva hur det är att bo i ett annat nordiskt land samtidigt som du träffar andra nordjobbare och får nya vänner från Nordens alla hörn.
Arrangör: Nordjobb

Hjälp oss att förbättra Sll.se!

Hjälpte den här informationen dig?