[HEMSLÖJD] Digital täljträff #4

Välkommen på digital täljträff tillsammans med Etnografiska Museet och Hemslöjdskonsulenterna i Region Stockholm! Boka plats nu, antal platser är begränsat.

Datum
Onsdag den 12 maj 2021
Tid:
17:00-20:00
Plats:
Onlineevenemang,

Lägg till denna händelse i min kalender.

Att träffas och slöjda tillsammans är kul, lärorikt och inspirerande tycker många. För att slippa sitta och jobba med sina projekt enbart på egen hand just nu så gör vi täljträffarna digitala! Våra täljträffar på webben följer i stort sett samma form som de fysiska vi tidigare haft – med skillnaden att var och en får stå för material och verktyg.

Träffarna är en möjlighet för dig som slöjdar på egen hand att slöjda tillsammans med andra, både nybörjare och erfarna. Det är ett tillfälle att lära av varandra, utbyta idéer och tips, visa det du gör och inte minst inspireras av andra och av varandras alster. Det är även ett utmärkt tillfälle att tipsa varandra om var man kan hitta verktyg och material.

På träffarna arbetar du med det du själv vill. Ett centralt inslag på dessa träffar är att deltagarna lär av varandra och frågar andra om hjälp och råd. Alla deltar på lika villkor, och du bidrar så mycket eller lite som du vill och kan.

Boka plats via länken nedan idag - antalet platser är begränsat.

Du behöver ha tillgång till en dator eller mobiltelefon med internetuppkoppling för att kunna delta i täljträffen. En länk skickas till den mejladressen du anger vid bokningen.

Ytterligare information: Notera att du behöver boka en plats för att delta. Länk skickas till den mailadress du anger vid bokningen senast kl. 12.00 dagen för den digitala täljträffen.

Anmälan