Mötesplats Barnkultur

Konsulentenheten på Region Stockholm arrangerar, tillsammans med Länsmusiken i Stockholm, Centrum för barnkulturforskning och Teater Tre, Mötesplats Barnkultur. Mötesplatsen riktar sig till dig som är arbetar med eller är intresserad av barnkultur. Här kan du läsa mer om genomförda och kommande möten.

Mötesplats Barnkultur är ett samarbete mellan Konsulentenheten på Region Stockholm, Länsmusiken i Stockholm, Centrum för barnkulturforskning och Teater Tre. Mötesplatsen vänder sig till dig som är intresserad av barnkulturområdet. Genom inbjudna gästföreläsare får du ta del av nyskapande projekt, nyheter inom forskningen och spännande verksamheter inom barnkultur.   
  
I normala fall genomförs mötesplatsen på Teater Tre, Rosenlundsgatan 12 i Stockholm, men på grund av rådande restriktioner kring Covid-19 genomförs arrangemanget under våren 2021 i digitalt format.   
  
Den 24 februari genomfördes årets första Mötesplats Barnkultur under temat ”Barns rätt till kulturella uttryck”. Mötesplatsen gästades denna gång av Anusha Andersson, verksamhetsledare på Historieberättarna, som berättade om deras arbete med barn och ungas uttryck via konst och kultur.  Arrangemanget blev mycket välbesökt, uppskattat och inte minst inspirerande i hur vi kan arbeta med barn och ungas (mer eller mindre) delaktighet i kulturella uttryck.   
  
  
Nästa Mötesplats Barnkultur genomförs den 11 maj kl. 17.00. Håll utkik efter programmet som kommer inom kort.   
  
Läs mer om tidigare Mötesplats Barnkultur

Hjälp oss att förbättra Sll.se!

Hjälpte den här informationen dig?