Vill du hjälpa till?

Är du leverantör eller producent som har skyddsutrustningsprodukter och förbrukningsmaterial att erbjuda vården? Eller vill du ge andra gåvor till till medarbetare i hälso- och sjukvården? Här hittar du kontaktuppgifter.

Kontaktuppgift för att sälja eller skänka skyddsutrustningsprodukter, förbrukningsmaterial eller andra gåvor till hälso- och sjukvården

E-post till Upphandlingsenheten på Region Stockholm: 

erbjudanden.covid19@sll.se

Skänka skyddsprodukter och andra gåvor

Det är många producenter av skyddsutrustningsprodukter som erbjuder sig att skänka produkter till vårdverksamhet. Det är också många som erbjuder sig att skänka gåvor till medarbetare och verksamheter inom hälso- och sjukvården. Dessa erbjudanden bedöms, hanteras och vidarebefordras sedan till bäst behövande.

Sälja skyddsprodukter

Det är också många leverantörer som har alternativa skyddsutrustningsprodukter (i förhållande till vårdens ordinarie produkter) att erbjuda vården. Erbjudanden bedöms sorteras och stäms av med Vårdhygien och Medicarrier innan beslut fattas om inköp.

Intresseanmälan som extra resurs

I samband med coronavirusets spridning i Stockholmsregionen har Region Stockholm fått förfrågningar från privatpersoner som vill bidra med sina kompetenser. Du som vill anmäla intresse som extra resurs är välkommen att fylla i en intresseanmälan i formuläret nedan. Om behov av din kompetens uppstår blir du kontaktad.

Intresseanmälan som extra resurs