Uppföljning och redovisning av Innovation 2019 före 20 januari 2020

Uppföljning och redovisning av innovationsarbetet i Region Stockholm görs via ett Innovationsbokslut för 2019. Nämnder och bolags bokslut och verksamhetsberättelser utgör sedan underlag till Region Stockholms gemensamma årsredovisning.

Innovationsarbetet i Region Stockholm följs upp med detta webformulär (öppnas i nytt fönster). De organisationer som ansvarar för att fylla i webformuläret ska ha fått ett särskilt mail om detta. Svara så detaljerat som möjligt och fokusera på effekterna av det innovationsarbete som genomförts under 2019. Webbformuläret måste vara uppdaterat senast 20 januari 2020.

Instruktion: Gå in på länken (webformulär) och skapa ett nytt konto. Som inloggad kan du ta hjälp av instruktionsvideon. Flera personer från samma enhet kan skapa konton och svara samtidigt.

Om du inte fått tidigare instruktioner om uppföljning eller har frågor kring hur uppföljningen och redovisningen ska göras är du välkommen att höra av dig till Annette Alkebo, Forskning och innovation, Region Stockholm, annette.alkebo@sll.se.

Hjälp oss att förbättra Sll.se!

Hjälpte den här informationen dig?