Innovationsfondens dagar 2020

Välkommen till Innovationsfondens dagar 2020 och en digital mässa med upplevelser, inspiration och presentationer med utgångspunkt från Innovationsfonden.

Innovationsfondens dagar är unika tillfällen att ta del av innovationer och utveckling som sker i Region Stockholm av engagerade medarbetare. Innovationsfondens dagar sänds digitalt och välkomnar alla medarbetare, förtroendevalda, beslutsfattare och samarbetspartner från exempelvis akademi och företag samt intresserade.

Projekten som presenteras och som genom åren fått medel från Innovationsfonden finns nu samlade i ett bibliotek av smarta, viktiga och nyskapande innovationer till nytta för invånare i Region Stockholm. Presentationerna kan alla kan ta del av, bli inspirerade av och hitta nya samarbeten kring, läs dem här: Projekt som tilldelats medel.

Innovationsfondens dagar utgår från presentationer av 10 nominerade projekt som fått stöd av Innovationsfonden under året. De deltar i tävlingen Årets Innovation samt Årets Bästa Implementeringsprojekt. Om dessa projekt och hur du röstar kan du läsa mer om här .

Spännande panelsamtal sänds live med diskussion om coronapandemins effekt på innovationstakten och hur den nya innovationsstrategin påverkar verksamheterna i Region Stockholm. Vad är viktigt för innovation och utveckling och vad är nyttan för alla oss som bor och lever här. Följ med sändningen och ställ dina frågor i chatten.

Vi får se filmade inslag från olika verksamheter och får höra om innovatörens ”resa” från idé till företag. Vi får även ett perspektiv på Life Science och innovationsarbete i stockholms-regionen via ett spännande föredrag av Peter Savolainen, professor och föreståndare för Life Science plattformen på KTH.

Delta, möts och utbyt erfarenheter på ett annorlunda sätt och följ uppdatering på sll.se/innovation. Anmäl dig via Innovationsfondens digitala dagar 14 och 15 oktober eller skicka ett mail till innovationsfonden@sll.se.

Varmt välkommen!

Tillbaka till nyhetslistan forskning och innovation