Välkommen till Innovationsfondens digitala dagar 2020 14-15 oktober

Välkomna till Innovationsfondens dagar den 14 och 15 oktober kl. 13-15, där livesändning och inspelat material varvas. Här på webben är navet för dagarna. Här finns program för dagarna, filmer från olika verksamheter, hur vår spännande tävling går till och det viktigaste, alla projektpresentationer.

 

PROGRAM

Välkommen till Innovationsfondens dagar 2020 och en digital mässa med upplevelser, inspiration och presentationer med utgångspunkt från Innovationsfonden.

Innovationsfondens dag är ett tillfälle att ta del av de innovationer som sker inom Region Stockholm och lyssna på medarbetare som arbetar med innovationsutveckling. Innovationsfondens dagar sänds digitalt två dagar och två timmar per tillfälle. Vi välkomnar alla medarbetare, förtroendevalda, beslutsfattare och samarbetspartner från exempelvis akademi och företag samt andra intresserade.

Dagarna utgår från 10 presentationer av nominerade projekt som fått stöd av Innovationsfonden under året och som deltar i en tävling om Årets Innovation samt Bästa Implementeringsprojekt. Dessa projekt och hur du röstar kommer du att kunna läsa mer närmare datumet.

Dagarna kommer också att innehålla spännande panelsamtal som sänds live där personer från Region Stockholm varje dag pratar om det som är aktuellt och viktigt. Samtalet kan handla om hur coronapandemin påverkat innovationstakten och om hur den nya innovationsstrategin påverkar verksamheterna i Region Stockholm. Vad är viktigt för innovation och utveckling för alla oss som bor och lever här. Följ med sändningen och ställ dina frågor i chatten.

Vi får även fantastiska filmade inslag från olika verksamheter och får höra om innovatörens ”resa” från idé till företag.

Projekt som tilldelats medel från innovationsfonden

Vi har nu samlat många presentationer av olika projekt som genom åren fått medel från Innovationsfonden. Det är ett bibliotek av smarta, viktiga och nyskapande innovationer som gör och kommer att göra stor nytta för invånare i Region Stockholm. Presentationer som nu alla kan ta del av. Se det som en plats att botanisera på för att bli inspirerad och hitta nya samarbeten. Läs mer.

NÄR

Den 14 och 15 oktober kl. 13-15. Livesändningar med filmer, paneldebatt med chattfunktion, tävling och presentationer av projekt.

HUR

Anmälan sker på Innovationsfondens digitala dagar 14 och 15 oktober (länk till eventet skickas till anmälda löpande).

FÖR VEM

Vi välkomnar alla medarbetare och förtroendevalda i Region Stockholm samt forskare, innovatörer, deltagare från företag och lärosäten att medverka, lyssna, lära och utbyta erfarenheter.

Undrar du något? Hör av dig till annette.alkebo@sll.se

Tillbaka till nyhetslistan forskning och innovation