Student

Hos oss kan du inleda din karriär redan under studietiden. Här kan du läsa mer om våra medarbetare som gått från student till anställd och hur deras vägar hit såg ut.

 Utveckla framtidens kollektivtrafik tillsammans med oss!

Frukostseminarium inställt 

Med anledning av rådande situation kring coronaviruset ställer vi in frukostseminariet den 23 mars i enlighet med Folkhälsomyndigheten och Region Stockholms senaste direktiv. Det känns förstås jättetråkigt tycker vi, men vi hoppas kunna återkomma längre fram med ett nytt datum för frukostseminariet. Därför sparar vi gärna din mejladress. Om du inte vill att vi sparar din mejladress för att skicka en inbjudan längre fram, meddela oss på student@sll.se.

Framtidsmässan 2020 inställd 

Med anledning av coronaviruset har Framtidsmässan tyvärr ställts in i enlighet med Folkhälsomyndighetens direktiv vad gäller större folksamlingar.

Framtidsmässan är Sveriges största karriärevent för offentlig sektor. Mässan arrangeras under en heldag där arbetsgivare från offentlig sektor får träffa universitets- och högskolestudenter samt nyexaminerade inom alla olika studieinriktningar från hela landet. 

Träffa oss på Armada 2020

Den 17-18 november 2020 medverkar vi på Nordens största arbetsmarknadsmässa, Armada, vid Kungliga tekniska högskolan. Armada lockar varje år över 12 000 nyfikna studenter. Kom och träffa oss i vår monter och snacka kollektivtrafik och samhällsutveckling!

Lava_logo_2020_1280x720.png

Träffa oss på Lava 2021

I februari 2021 gästar vi Kungliga tekniska högskolans mässa för studenter inom samhällsbyggnad. Besök oss i vår monter och diskutera hur vi med kollektivtrafiken ska göra Stockholm mer tillgängligt för ett växande antal invånare.

Studiebesök eller annat samarbete?

Vi är öppna för olika typer av samarbeten med högskolor och universitet och tar gärna emot studenter som är intresserade av kollektivtrafik, infrastruktur och samhällsutveckling. Kontakta oss om ni till exempel vill komma på studiebesök eller om ni vill att vi kommer till skolan och berättar mer om vår verksamhet. Hör av er till student@sl.se.

Exjobb vårterminen 2020

På trafikförvaltningen får du möjlighet att studera verkliga problem och komma med lösningar som gör livet lättare för länets invånare. Nu är vårterminens exjobb för 2020 tillsatta och vi önskar våra studenter ett varmt lycka till.

Alaa Eltayeb skrev sitt exjobb hos oss våren 2019.

Möt våra exjobbare

Våren 2019 skriver ett gäng studenter sina exjobb hos oss. Läs mer om vad de forskar kring, och hur de tycker att trafikförvaltningen är som verksamhet. Läs intervjuerna här.

Trafikförvaltningen på Linkedin

Du har väl inte missat att vi finns på Linkedin? Följ oss här