Jobba på trafikförvaltningen

Vi utvecklar världens mest hållbara och attraktiva kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Hos oss jobbar ca 800 medarbetare med att utveckla SL-trafiken. Vi förändrar samhället, sätter spår i historien och förenklar vardagen för alla som bor och verkar i staden. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Kultur, värderingar och ledarskap

Vad som kännetecknar vår verksamhet är det stora engagemanget bland våra medarbetare.

Vår senaste mätning visar att hela 82% av våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt arbete.

Samma mätning visar att våra chefer och ledare aktivt jobbar för att skapa ett öppet klimat. Våra värderingar leder oss i riktning framåt och tillsammans gör vi varandra lite bättre. Läs vidare.

Lär känna trafikförvaltningen

Innanför våra väggar finns en variation av yrkesroller. Här jobbar projektledare, analytiker, ekonomer, it-specialister, upphandlare och trafik- och samhällsplanerare med mera. Nyfiken på att lära känna oss lite bättre? Läs intervjuer med våra medarbetare här.

Yrkesområden

Här jobbar du med starka varumärken som SL, Waxholmsbolaget och Färdtjänsten. Dessutom driver och utvecklar vi Spårvägsmuseet som under 2020 flyttar in i nya lokaler i Norra Djurgårdsstaden. I vår verksamhet finns en bredd av olika yrken. Läs mer om vad du kan jobba med hos oss. 

Student

Varje år välkomnar vi dig som student med intresse för kollektivtrafik och samhällsutveckling. Hos oss finns goda möjligheter att skriva sitt examensarbete och på samma sätt få inblick i verksamheten och knyta kontakter för framtiden. Läs mer om aktuella exjobb, yrkes- och studentmässor samt övriga aktiviteter på vår studentwebb. 

Praktik

Vi tar emot praktikanter som är nyfikna på vår verksamhet. Här kan du läsa vad tidigare praktikanter jobbat med hos oss.

Lediga jobb

Läs mer om aktuella, lediga tjänster här.