För dig som medarbetare i Region Stockholm

Letar du efter information som rör dig som anställd i någon av Region Stockholms verksamheter? Här har vi samlat en del information som efterfrågas på sll.se.

Den mesta informationen som rör dig som anställd i Region Stockholm finns på din verksamhets intranät. För att komma åt det behöver du vara innanför brandväggarna, antingen genom att fysiskt befinna dig på din arbetsplats eller genom att logga in via sam-tjänsten som du kan läsa om på den här sidan.

Avtalskatalogen

I avtalskatalogen finns alla leverantörer som har avtal med Region Stockholm. Här finns också information om hur du söker i katalogen.
Avtalskatalogen

Arbetsplatskod

För att vårdgivare ska kunna skriva ut läkemedel och hjälpmedel behövs olika koder såsom förskrivarkod, arbetsplatskod och hjälpmedelskod. På Vårdgivarguiden finnas all information om koderna samt blanketten "Ansökan om arbetsplatskod för förskrivare utan vårdavtal med Region Stockholm"
Läkemedelsförskrivning/Vårdgivarguiden

E-tjänstekort

På Vårdgivarguiden hittar du all information om e-tjänstekort: hur du bokar tid, hämtar ut samt information om övergången till SITHS e-id
Hantera ditt e-tjänstekort/Vårdgivarguiden

Friskvårdsbidrag

Alla anställda i Region Stockholm har ett eget ansvar för sin hälsa och för att bidra till en god arbetsmiljö. Därför kan du som är tillsvidareanställd, vikarie eller har en tillfällig anställning ansöka om friskvårdsbidrag. Läs mer på ditt intranät hur du gör för att ansöka om bidraget.

Hedersbelöningar

Hedersbelöning delas ut till medarbetare inom Region Stockholm efter 30 år i tjänst eller efter 25 år om man avgår med pension. Vänd dig till din personalhandläggare eller din närmaste chef om du har frågor om hedersbelöningar.

Heroma

Personaladministrativa systemet Heroma finns på ditt intranät. Observera att du behöver vara ansluten till samtjänsten för att komma åt systemet utifrån.

IT-support och servicedesk

IT-supportfrågor hanteras av Servicedesk på respektive verksamhet, titta på ditt intranät för att hitta kontaktuppgifter.

Kliniskt placeringsprogram – KliPP

Region Stockholm erbjuder årligen cirka 97 000 student- och elevveckor för verksamhetsintegrerat lärande, VIL. Administration av platserna sker via Kliniskt placeringsprogram, KliPP. Du hittar inloggningslänken längs ner på sidan:
Kliniskt placeringsprogram – KliPP/sll.se

Kom och gå inloggning till tidrapporteringssystem

”Kom och gå” är Region Stockholms tidrapporteringssystem. Inloggningslänken finns på ditt intranät och kan nås utifrån om du är inloggad på sam-tjänsten.

Kontaktuppgifter

På sidan "Kontakta Region Stockholm" finns en del kontaktuppgifter till olika delar av vår verksamhet - det finns flera vägar in beroende på vem du söker. På ditt intranät finns också EK-katalogen där alla kontaktuppgifter är listade, du kommer åt den om du fysiskt befinner dig på din arbetsplats, alternativt om du är inloggad via sam-tjänst.
Kontakta Region Stockholm/sll.se

Lärtorget – Region Stockholms utbildningsportal

På Lärtorget kan du som anställd eller konsult ta del av Region Stockholms e-kurser och anmäla dig till olika kurser.
Lärtorget

Pension

Har du frågor om din pension kan du vända dig till den centrala pensionsenheten, på Serviceförvaltningen, som är Region Stockholms expertfunktion inom pensionsområdet.
Öppettider:
Måndag: kl 13:00-15:00
Tisdag-fredag: kl 9:00-11:00
Telefon: 08-123 146 00
pensionsenheten@regionstockholm.se

Samtjänst

Samtjänsten är ett övergripande nätverk för alla som på något sätt arbetar i eller på uppdrag av Region Stockholm. Tjänsten gör det möjligt för dig att komma åt interna system utifrån som till exempel intranätet eller rapporterings- och journalsystem.
Regionalt nät - SLLnet och SAM/Vårdgivarguiden

Webbmail

När du behöver komma åt outlook från webbläsare kan du logga in via webbmailen.
Inlogg till webbmail

Wifi

Region Stockholms trådlösa gästnätverk 

Region Stockholms trådlösa gästvätverk, SLL-Guest, är tillgängligt för besökare till Region Stockholms verksamheter. Du behöver registrera dig för att använda det. Sessionstiden är 8 timmar, sedan behöver du omregistrera dig.
Anslutningshastigheten är 2 Mbit/s.

Så här gör du för att logga in:

1. Anslut till nätverket SLL-Guest
2. Vid anslutning till SLL-Guest öppnas automatiskt en inloggningsportal.
3. Läs användarreglerna.
4. Klicka på länken för "Registrera dig för gästaccess".
5. Fyll i För- och efternamn, e-postadress och telefonnummer och klicka på "Registrera" knappen.
6. Läs inloggningsinformationen med regler för användning. Om du accepterar användarreglerna, markera rutan och klicka sedan på "Logga på".
7. Anslutning till Internet sker.
8. Ett mejl med inloggningsuppgifter som är giltiga i 8 timmar skickas till den mejladress som angavs vid registreringen.

Gästnätverket finns tillgängligt på följande platser:

 • Hälsingegatan 43, Plan 7
 • Hälsingegatan 47 Plan 1,2 och 8
 • Norra Stationsgatan 67, Plan 3
 • Norra Stationsgatan 69, Plan 1-6 och 8
 • Nya Karolinska Solna (NKS)
 • Karolinska Universitetssjukhuset Solna
 • Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge
 • Danderyds sjukhus
 • Södersjukhuset
 • Albert Engströms gata 2, plan 00
 • FTV, HK Magnus Ladulåsgatan 65
 • FUT, Veddestavägen 12 (Projektkontor Barkarby) Plan 1-2
 • Hantverkargatan 25
 • Lindhagensgatan 1, plan 2,4 och 8
 • Lindhagensgatan 98, plan 1-8
 • Tomtebodavägen 12a, plan 5
 • Ljusslingan 2-4, Plan 4 (Projektkontor Söder)
 • Rosenlunds Sjukhus, Plan 8
 • ST-Görans, plan 2

Internetaccess över Region Stockholms trådlösa gästnätverk får endast användas i enlighet med svenska lagar och förordningar. All trafik loggas.

Vid trådlös kommunikation från mobiler, surfplattor eller datorer kan medicinteknisk utrustning störas. Fråga personalen vad som gäller på den enhet du vårdas eller besöker.

Hjälp oss att förbättra Sll.se!

Hjälpte den här informationen dig?