Här träffar du oss

Det finns många spännande yrken och karriärmöjligheter inom Region Stockholm. Här kan du läsa om några av de arenor där vi brukar medverka och där du som är studerande eller arbetssökande kan möta ambassadörer från våra olika verksamheter och yrken.

SACO Studentmässa på Stockholmsmässan 27 - 29 november

Mässan riktar sig till dig som är gymnasieelev i årskurs tre som står inför ditt högskoleval. I Region Stockholms monter medverkan ambassadörer från många av hälso- och sjukvårdens yrken som berättar om våra arbeten och svarar på frågor. Vi brukar vara sjuksköterskor, biomedicinsk analytiker, sjukhusfysiker, undersköterska, röntgensjuksköterskor, läkare, barnmorska, en ambulans och ambulanssjuksköterskor.

Vi ses på mässan!

Magnus Juthberg, ögonsjuksköterska på S:t Eriks Ögonsjukhus AB.

När vi deltar här får vi en chans att berätta om alla möjliga vägar som finns för den som väljer att utbilda sig till sjuksköterska, säger han.

Klas Einerfeldt, ambulanssjuksköterska på Ambulanssjukvården i Storstockholm AB

Vi träffar patienter från noll till hundra år med alla möjliga olika tillstånd och diagnoser. Ingen dag är den andra lik.

Läs mer i reportaget från Region Stockholms monter förra året 

Läs mer om SACO Studentmässa   

  

Bazaren i Stockholm 2020

Region Stockholm medverkar både som arrangör och utställare på Bazaren i Stockholm. Bazaren äger rum 13-14 februari på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Öppettider:
Torsdag klockan 10.00-16.00
 Fredag  klockan 10.00-16.00

Bazaren består av tre olika delar:

  • Lediga Jobb - personliga möten mellan arbetsgivare och arbetssökande.
  • Utbildning - utländska betyg och examina, hur får man dem bedömda inför anställning eller vidareutbildning, studiefinansiering samt mycket mer.
  • Starta Eget. - hur gör man när man vill starta och driva företag. Affärsplan, bokföring, ekonomi, försäljning, skatter och moms, import- och exportregler, programvaror.

    Välkommen!