Här träffar du oss

Det finns många spännande yrken och karriärmöjligheter inom Region Stockholm. Här kan du läsa om några av de arenor där vi brukar medverka och där du som är studerande eller arbetssökande kan möta ambassadörer från våra olika verksamheter och yrken.

SACO Studentmässa på Stockholmsmässan 27 - 29 november

Mässan riktar sig till dig som är gymnasieelev i årskurs tre som står inför ditt högskoleval. I Region Stockholms monter medverkan ambassadörer från många av hälso- och sjukvårdens yrken som berättar om våra arbeten och svarar på frågor. Vi brukar vara sjuksköterskor, biomedicinsk analytiker, sjukhusfysiker, undersköterska, röntgensjuksköterskor, läkare, barnmorska, en ambulans och ambulanssjuksköterskor.

Vi ses på mässan!

Magnus Juthberg, ögonsjuksköterska på S:t Eriks Ögonsjukhus AB.

När vi deltar här får vi en chans att berätta om alla möjliga vägar som finns för den som väljer att utbilda sig till sjuksköterska, säger han.

Klas Einerfeldt, ambulanssjuksköterska på Ambulanssjukvården i Storstockholm AB

Vi träffar patienter från noll till hundra år med alla möjliga olika tillstånd och diagnoser. Ingen dag är den andra lik.

Läs mer i reportaget från Region Stockholms monter  

Läs mer om SACO Studentmässa   

  

Bazaren i Stockholm 13 -14 februari 

Söker du jobb, utbildning, eller vill du starta eget så är du välkommen till Bazaren. Under två intensiva dagar besöker 12 000 personer mässan.

Bazaren skapar möten som kan leda till jobb, utbildning eller egenförsörjning.

Tid och plats
Öppet båda dagarna klockan 10.00-16.00 på Stockholm Waterfront.

Läs mer om Bazaren