Här träffar du oss

Det finns många spännande yrken och karriärmöjligheter inom Region Stockholm. Här kan du läsa om några av de arenor där vi brukar medverka och där du som är studerande eller arbetssökande kan möta ambassadörer från våra olika verksamheter och yrken.

SACO Studentmässa 1-3 december 2021

Mässan riktar sig till dig som går på gymnasiet i årskurs tre och som står inför ditt högskoleval. I Region Stockholms digitala monter kan du chatta med våra ambassadörer. Vi berättar om hur det är att arbeta inom hälso- och sjukvården och svarar gärna på dina frågor och funderingar kring våra yrken. Kolla gärna in våra nyinspelade filmer eller ta del av yrkeskort med information kring många olika yrken samt mycket annat.

Varje dag mellan kl. 09.00-12 och 13.00-16.00 finns vi i chatten. 

Välkommen till Region Stockholms digitala monter!

Läs mer om SACO Studentmässa och här loggar du in.
 

Bazaren i Stockholm - 2021

Den 2-6 juni lanserar vi digitala Bazaren tillsammans med Järvaveckan live

Söker du jobb, utbildning, eller vill du starta eget så är du välkommen till Bazaren. Under fem intensiva dagar är den digitala mässan öppen.

Bazaren skapar möten som kan leda till jobb, utbildning eller egenförsörjning.

Bazaren är ett väl inarbetat koncept som årligen lockar cirka 10 000 besökare. I utställarnas montrar får besökaren veta mer om företagen och organisationerna, hitta lediga jobb, få information om hur starta eget företag och ställa frågor direkt till företagen. Ett flertal föreläsningar ges också.

Till den digitala Bazaren och mer information 

 

 

 

 

 

Hjälp oss att förbättra Sll.se!

Hjälpte den här informationen dig?